1. Dette produktet ble lagt inn i vår katalog onsdag 21 desember, 2016.

  Dye I5 Maske - Fire

  VÅR PRIS:   1.000,- 1.549,-

  Dye I5 kommer med en rekke innovative nyheter som, blant annet GSR-Pro Strap, mulighet for E VOKE kommunikasjonsystem, ny og en mer behagelig Soft-Touch multi-layer skumgummi, innebygget montasjepunkt for montering av POV Kamera osv. I5 er designet for å passe til alle, stor eller små, og til alle typer nivåer. Stroppen er enkel og justere med ett eget hjul, og masken er meget behagelig på. Med det nye Soft-Touch multi-layer skumgummien rundt får du en helt ny komfort som garantert vil passe for de aller fleste.

  I5 tar godt hensyn hensyn til personer med større ansikter, uten at dette har gått på bekostning av den gode lave profilen som man er kjent med fra tidligere Dye masker. i5 masken har integrert montasjepunkt for kamera, slik at man enkelt kan montere eksempelvis ett go-Pro uten for mye klunder. Ventilasjonen i masken er forbedret, med vinklede porter som også vil gjøre det enklere å kommunisere. Dette hjelper til for å hindre dugging og echo inni masken, og ikke minst lar deg puste fritt uten å ha følelsen at du er innestengt.

  Masken har hentet de beste egenskapee fra tidligere modeller som de populære soft-ear beskyttelksene som ikke for hørselen og beskytter ørene godt. Masken bruker samme linser som på i4 maskene. Masken har også mulighet for å installere E VOKE systemet. E VOKE systemet er en elektronisk oppgradering til masken som kan kjøpes utenom og som tilbyr trådløs skommunikasjon med din M2 markør for som gir deg mer kontroll over gamet.
  Produktomtale

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også