Kjøpsbetingelser

Denne siden beskriver bestemmelser gjeldene for XSPORTZ.no sine nettsider.

Betaling/Forsendelse:
Alle varer sendes med postoppkrav om ikke annet er avtalt. Ved større forsendelser benyttes den mest hensiktsmessige transportmåte. Dette avtales da i hvert enkelt tilfelle. Xsportz har normalt utsendelse av varer 1-2 dager i uken. Det betyr at enkelte ordre da kan ta noen få dager før den blir sendt.

Levering:
Ved feil eller mangler på forsendelse plikter du og varsle XSPORTZ innen rimelig tid etter at feil er oppdaget. XSPORTZ vil da fortelle hvordan du da skal returnere varen. Vi dekker da eventuelle kostnader du måtte ha pga. av dette.
Ved manglende levering ønsker vi at du varsler oss slik at vi får sjekket opp status.

Angrefrist:
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette.

Vi ønsker i så tilfelle at du tar kontakt med oss via mail, med ordrenummer og varen du ønsker og returnere. Vi vil da gi innformasjon om hvordan du skal gå frem med dette. Du mister ikke angreretten om du åpner forsendelsen, men produktet må være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den, samt at forseglinger på produktene må være inntakt.
Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Vi henter IKKE ut pakker som det ikke er avtalt retur på, eller som sendes som postoppkrav.

*Lov om angrefrist gjelder kun ved fjernsalg. dvs. ved kjøp i webshop. Ved kjøp fra fast utsalgssted gjelder forbrukerkjøpsloven. Les mer om dine rettigheter her: www.Forbrkerportalen.no.

Priser:
Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift. Frakt og oppkrav kommer i tilegg. Prisene kan endres uten videre varsel. XSPORTZ kan imidlertid ikke endre prisen på en vare kjøper har fått bekreftet pris på. Det er alltid den bekreftede prisen på ordretidspunkt som gjelder.

Uavhentede leveranser:
Ved uavhentede leveranser/pakker vil kjøperen ilegges faktiske forsendelseskostnader, samt intill 400 kroner i gebyr for uavhentet vare. Dette er nødvendig for å dekke våre kostnader. Vær obs på at alle uavhentede pakker vil bli fakturert. Vi anbefaler derfor å hente ut pakken for så å benytte angrefristen i stedet for ikke hente ut pakken. Dette vil for kunden være rimeligere.

Garanti:
Garanti på alle produktene følger produsentens garanti. Denne er normalt minst 1 år. Produsenten garanterer for produktets funksjonsdyktighet i garantitiden. Garantien dekker normalt ikke feil som skyldes uforsvarlig eller utilsiktet bruk, ytre påvirkninger eller mangelfullt vedlikehold. Garantien innbefatter normalt ikke deler til produkter hvis normale levetid er kortere enn den oppgitte garantitiden. Garantien dekker kun selve produktet, ikke eventuelle tilleggsprodukter eller informasjon som kjøperen har tilført produktet.

Ytterligere bestemmelser:
Personer under 18 år, plikter å sende kopi av signatur til nærmeste pårørende over 18 år, samt kopi av legitimasjon for vedkomne. Orderen vil bli sendt til vedkomne på legitimasjonen. I følge Norsk Lov er det 18-års grense for kjøp av paintballmarkører.

Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer.
Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.

XSPORTZ.no følger ellers forbrukerkjøpslovens bestemmelser. Mer om dette kan du lese her.
Fortsett